Jeg mixer ideer og blomster sammen efter dine ønsker

Blomstermix leverer personligt binderi og kurser hjemme hos dig. Jeg har et minimalt varelager og det er der en helt speciel grund til. Blomstermix holder nemlig fokus på dine ønsker og ikke produkterne på hylderne.

Mine kurser er dine kurser. Sagt på en anden måde: Vi aftaler sammen kursets omfang og jeg kommer hjem til dig og dine gæster. Du slipper for at stå til et kursus i fremmede omgivelser, med fremmede mennesker, hvor du skal købe alt fra skålen, kvisten og blomsten.

Lad mig gætte. Du vil ikke ligefrem betegne dig selv som blomsterbinder - vel? Du ser en god ide, måske får du også købt materialer ind til ideen og… ingenting sker… Dit forsøg på en grønnere hverdag forbliver en ide… Det vil jeg gøre op med nu! Bloggen skal inspirere dig til at hoppe ud i det og med nemme, korte forklaringer kan du udføre ideerne til virkelige binderier.

Jeg elsker blomster og siden jeg var en helt lille pige ville jeg være blomsterdekoratør - det blev jeg i sommeren 2011. Jeg starter Blomstermix fordi jeg vil opfylde dine ønsker til livets store binderier. Blomstermix vil med kundetilpassede kurser give vejledning til en grønnere hverdag, ligesom bloggen skal give mod til at springe ud i kreative binderier.

Jeg leverer brude- og festbinderi af godt håndværk til overkommelig pris. Kurserne planlægges i fællesskab og afholdes hjemme hos dig og dine venner, i dine omgivelser.

Du kan bestille fest- og brudebinderi samt kurser ved at sende en mail til [email protected] eller på tlf. 60 15 39 64. Er du mere tryg ved at vi mødes er det også en mulighed. Ønsker du andre binderier end omtalt på siden er du velkommen til at kontakte mig - jeg specialproducerer alle mine ordre specielt til dig.

Kærligst Christina Vind Haahr