3 smukke frostsikrer forårsplanter

03-03-2016

Kan du heller ikke vente på foråret og er du træt af at vente på frosten slipper helt, så har jeg samlet tre bud på planter, der godt kan tåle det ustadige forårsvejr.

 

#1 Påskeliljer og andre løgvækster

 

Løgvækster er fantastiske og med mindre end 3 uger til påske, er det perfekt at sætte små påskeliljer i dine krukker. Skulle nattefrosten ramme os (eller dagsfrost), så går løgvæksterne i hi, og vågner igen, når plusgraderne igen slår til. 

 

 

#2 Hornviol


Hornvioler minder mig om en slags ministedmoder og vi elsker jo alt i miniudgave, tænk bare på hvalpe, babyer og sågar produkter i miniudgave fx mamelade, vin eller andet.

 

Og så kan violer godt tåle kulde og et par minusgrader. De fås i et utal af smukke og sjove farver og sammensætninger. Er du fan ligesom mig? 

 

 

#3 Juleroser


Julerosen er jo egentlig en vinterplante, men selv her i de kolde forårsdage, er det en smuk plante der kan pryde dine krukker frem til frosten slipper. Du kan med fordel plante julerosen ud i din have, når du ikke længere ønsker dem i krukkerne. Det er nemlig en flerårig plante, så du har glæde af dem flere år frem.

 

På billedet er de pyntet op med lidt blåbærris

 

 

Glædelig forår :D

 Billedkilde: Floradania

Kærligst Christina Vind Haahr